KSM KENNISSESSIE

               CONDITION BASED MAINTENANCE:
         HOE LEVEREN OLIEANALYSES U GELD OP?!

 
Hét dilemma van elke Maintenance Manager: wanneer is het meest geschikte moment om onderhoud uit te voeren. Te vroeg betekent verspilling van manuren en materiaal, te laat vergroot het risico op storingen en/of ongeplande stilstand. In de afgelopen jaren is een hele reeks nieuwe technieken en vooral sensoren tot onze beschikking gekomen om de conditie van een machine(park) te monitoren. Deze technieken maken het mogelijk te anticiperen op mogelijke storingen en de onderhoudsplanning te optimaliseren. 

Van al deze technieken vormt de analyse van olie (het ‘bloed’ van de machine) niet alleen één van de oudste en meest bekende, maar ook goedkoopste, technieken. Bovendien zijn olieanalyses, ondanks het feit dat de techniek steeds geavanceerder wordt, relatief eenvoudig uitvoerbaar. Het resultaat: een effectief en efficiënt onderhoudsprogramma en machinepark met minder storingen en/of ongewenste stilstand. Het belang van olieanalyse moge duidelijk zijn! Bent u echter ook op de hoogte van de laatste innovaties, wat er tegenwoordig allemaal meer mogelijk is, de wijze van bemonstering, hoe een analyseprogramma te implementeren en hoe dit specifiek af te stemmen op uw organisatie en doelstellingen? Om antwoord te geven op al deze vragen organiseert KSM op woensdag 23 oktober de KSM Kennissessie ‘CONDITION BASED MAINTENANCE: HOE LEVEREN OLIEANALYSES U GELD OP?!', in het RDM Congrescentrum te Rotterdam 

Onderstaand ziet u het programma. De presentaties worden verzorgd door Ir. Reinier van Berge Henegouwen (Operational Exellence Manager KSM) en Jorn Hoogland (Account Manager KSM). Tijdens de presentaties is er reeds gelegenheid om vragen te stellen, kennis te delen en met elkaar van gedachten te wisselen over Condition Based Maintenance en het belang en de dagelijkse praktijk van olieanalyses.

Aanmelden kan onderstaand. Ben er echter snel bij, het aantal plaatsen is beperkt, de toegang is gratis maar VOL=VOL!

Programma:
13:00-13:30: Ontvangst met koffie/gebak                                                                                  
13.30-13.45: Welkom: door Xavier Keulen-Thomassen, Algemeen Directeur KSM
13.45-14.30: Presentatie: CBM en olieanalyses, door Ir. Reinier van Berge Henegouwen
Pauze  
14.45-15.30: Presentatie: Olieanalyses in de praktijk, door Jorn Hoogland
15.30-16.00: Uitloop / Slotdebat                                                                                                   
16.00-17.00: Netwerkborrel

 

Wij verwelkomen u graag op 23 oktober in Rotterdam.

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...