Nieuw technisch boek over praktijk van hydraulische aandrijfsystemen

Voor wie een naslagwerk over de ontwerp- en specificatiefase tot en met de ingebruikname bij de hand wil hebben: editie vier van het Hydrauliek Vademecum is verschenen.

De Vereniging Platform Hydrauliek in Nederland heeft voor de vierde maal zijn naslagwerk over alles wat met hydraulica te maken heeft uitgegeven. Voor wie het vademecum nog niet kent: u vindt er alles in terug om hydraulische systemen vanaf de ontwerp- en specificatiefase tot en met de operationele fase te begrijpen. Vooral gericht op de praktijk dus. Voorzitter Ivo Willemsen van het platform: "Het gaat ons niet om het financiële gewin, we houden de prijzen zo laag mogelijk. We willen vooral alle kennis op het vlak van hydrauliek bundelen, verspreiden én behouden." Een schitterend initiatief, want technische boeken in het Nederlands zijn dun gezaaid!

De geheel herziene vierde druk kent een groot aantal wijzigingen ten opzichte van de vorige druk. Er zijn verschillende extra hoofdstukken toegevoegd, onder meer over de conditionering van olie, accumulatoren, wet- en regelgeving, systeemtechniek en normen. Het boek is 100 pagina's dikker geworden. Het boek is in de Nederlandse boekhandel verkrijgbaar onder het nummer ISBN 978-90-6674-772-2 of via e-mail bij Kees Ringnalda van uitgever MK Publishing: acringnalda@mkpublishing.nl. Er is geen e-book van beschikbaar.

Bron: www.engineeringnet.nl

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...