KSM Benelux introduceert het Memolub® smeersysteem

 
KSM Benelux is vanaf 1 maart in Nederland exclusief distributeur van de automatische smeersystemen van Memolub®. De Memolub® systemen worden reeds in meer dan zestig landen in diverse industrieën toegepast, met minder machine-uitval en aangetoonde besparingen als resultaat!

MEMOLUB®: EFFICIËNT, EENVOUDIG EN NAUWKEURIG
Dankzij de electromechanische smeersystemen van Memolub® kan de juiste hoeveelheid smeermiddel per smeerpunt nauwkeurig worden ingesteld, met een lager verbruik als gevolg. Bovendien hoeft de machine tijdens het smeren niet uitgeschakeld te worden. Daarnaast zijn de Memolub® systemen uitermate geschikt voor het smeren van kritieke onderdelen en moeilijk bereikbare of gevaarlijke smeerpunten.

MEMOLUB®: TOT 30% BESPAREN OP SMEERONDERHOUD!
Naast de reeds genoemde pluspunten bieden de Memolub® systemen nog veel meer voordelen, zoals u kunt lezen in onze flyer en de Memolub® brochure. Graag willen wij dan ook samen met u bespreken welke besparingen u kunt realiseren. Aarzel dan ook niet en maak HIER een afspraak, waarmee u tevens kans maakt op een volledig verzorgde Formule 1 reis (ter waarde van € 2500,-)!

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief...