KSM Benelux op de 'Brabantse Metaaldagen'

 
Van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 april zal KSM Benelux deelnemen aan de ‘Brabantse Metaaldagen’. Klik op onderstaande video-uitnodiging en zie wat KSM u te bieden heeft. U kunt ons vinden op stand C106, gratis toegangskaarten kunt u hier bestellen!

De 'Brabantse Metaaldagen': een nieuw event dat zich, met de combinatie van vakbeurs en congres, specifiek richt op de metaalsector. Deze eerste editie, die zal plaatsvinden in de nieuwe hal van de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, staat in het teken van procesoptimalisatie & efficiëntieverbetering. De bezoeker krijgt daarbij de uitgelezen mogelijkheid om, in een laagdrempelige omgeving, in contact te komen met leveranciers van  oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie. 

Bezoekersprofiel

De beurs is geschikt voor de professional uit  Metaal & Maakindustrie. Van vakman tot directeur, de gehele doelgroep zal zowel inhoudelijk als ook op de beursvloer geïnspireerd worden op het gebied van efficiëntieverbeteringen en optimalisatie van de productie en bedrijfsprocessen.

Exposantenprofiel

De deelnemende bedrijven zijn producenten en leveranciers van producten en diensten op het gebied van  procesoptimalisatie, procesbeheersing, efficiëntieverbetering en slimmer produceren voor de gehele metaalindustrie. Voorbeelden hiervan zijn leveranciers van:

- machines voor verspanende technieken;
- machines voor niet verspanende bewerking;
- machinegereedschappen;
- verbindingstechniek;
- werkplaatstechniek & inrichting;
- industriële automatisering;
- productieautomatisering;
- factory automation;
- robotica.

Meer info

Op deze plaats houden we u op de hoogte van alle relevante informatie over deze beurs.

Gratis toegangskaarten

Klik op onderstaande banner en registreer u alvast voor een gratis persoonlijke toegangsbadge.


 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...