KSM Benelux en Castrol op TechniShow 2018

 
KSM Benelux en Castrol nemen dit jaar met een gezamenlijke stand van ruim 120m2 deel aan de TechniShow. De TechniShow, dé vakbeurs in de productietechnologie, presenteert het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux met innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen.

Van 20 t/m 23 maart heten wij u dan ook van harte welkom op onze stand 08B050 (hal 8), waar KSM Benelux en Castrol  speciale aandacht zullen besteden aan de innovatieve en inmiddels succesvol geïntroduceerde Castrol XBB range. Deze watermengbare ‘high-performance’ verspaningsvloeistoffen zijn boorvrij, nitrietvrij en chloorvrij en bevatten geen (afgeleide) formaldehyde-houdende stoffen. Daarmee zijn Hysol XBB en Alusol XBB  niet alleen optimaal veilig voor mens en milieu, ze leggen tevens een gezonde basis voor een verlengde vloeistofstandtijd . Verder kunt u uiteraard ook uitgebreid kennismaken met ons uitgebreide portfolio aan topkwaliteit industriële smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en diensten. Bovendien maakt u, als u uw bezoekersbadge op onze stand laat scannen, kans* op een unieke race-ervaring met ‘Castrol & Renault Sport Formula One™ Team’ inclusief overnachtingen, reis, lunch en diners en een fabrieksbezoek (waarde per pakket € 2.200).

Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan de KSM Benelux/ Castrol stand. Aarzel dan ook niet en bestel via onderstaande banner gratis toegangskaarten.
 
KSM Benelux en Castrol op TechniShow 2018

De openingstijden zijn:

Dinsdag 20 maart          10.00 - 19.00 uur
Woensdag 21 maart      10.00 - 19.00 uur
Donderdag 22 maart      10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 23 maart             10.00 - 17.30 uur

 

* Actievoorwaarden beschikbaar op de KSM Benelux / Castrol stand

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief...