KSM Benelux nieuwe 'Ambassador Distributor' van Castrol Industrial

 
Met ingang van 1 januari 2016 wordt KSM Benelux officieel aangesteld als Ambassador Distributor voor Castrol Industrial. Als enige distributeur in Nederland krijgt KSM hiermee exclusief toegang tot het uitgebreide portfolio gespecialiseerde industriële (koel)smeermiddelen van Castrol Industrial.

KSM Benelux levert reeds een veelomvattend portfolio aan smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen van erkende wereldmerken. De uitbreiding met het Castrol assortiment, dat een breed scala aan specifieke producten voor uiteenlopende specialistische toepassingen bevat, maakt dat wij nu een nog vollediger op de wensen en eisen van de industrie afgestemd totaalpakket kunnen aanbieden.

Xavier Keulen-Thomassen, Algemeen Directeur van KSM Benelux, is dan ook zeer enthousiast. “De gesprekken met Castrol Industrial zijn vanaf het begin in een prettige en constructieve sfeer verlopen. Ik heb dan ook alle vertrouwen in ons partnership. In lijn met onze missie ‘Nooit meer machinestilstand door verkeerde smering’ faciliteren wij klanten om maximale prestaties te leveren. Met de toevoeging van de kennis, kunde en bewezen kwaliteiten van Castrol Industrial perfectioneren we nu ons totale aanbod richting gebruikers. Daarmee onderscheiden we ons niet alleen als dé industriële specialist in Nederland, maar zijn we bovendien de aangewezen partner voor industriële bedrijven om een optimaal functionerend smeertechnisch onderhoudsproces te realiseren.”

                 

BijlageGrootte
PDF-pictogram persbericht_castrol-ksm.pdf94.84 KB

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...