TECHNISHOW: NEXT STEP IN SMART TECHNOLOGY

 
KSM en Castrol nemen van woensdag 17 t/m 20 maart gezamenlijk deel aan de TechniShow, hét event voor innovatieve industriële productietechnologie.

Hoe om te gaan met de snelle ontwikkelingen binnen de maakindustrie en te zorgen dat juiste keuzes worden gemaakt? Dat wordt duidelijk tijdens een bezoek aan deze TechniShow waar de toekomst van de maakindustrie zichtbaar is en een volgende stap in slimme productietechnologie wordt gezet. Dit alles met tot doel om tot een geoptimaliseerd productieproces te komen. Welke toegevoegde waarde  het partnership KSM en Castrol hierin voor u kan betekenen tonen wij u graag tijdens een bezoek aan onze stand (12.B112).

Tot aan de beursstart zullen wij u op deze plek geregeld informeren over wat u op de beurs van ons mag verwachten. Prominent aandacht besteden wij daarbij aan onze RCL methode, een bundeling van onze jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service. Dankzij RCL wordt een klant stapsgewijs, en zowel op product- als procesniveau, begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud. Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.

Gratis toegangskaarten: te bestellen door op onderstaande banner te klikken!

  
 

De TechniShow is de grootste en meest complete vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. De TechniShow brengt op een unieke manier vraag en aanbod samen en wordt gekenmerkt door innovaties, demonstraties en netwerkmomenten.

 

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...