KSM introduceert 'high tech emulsiebeheer'

 
Nieuw: 24/7 volautomatisch emulsiebeheer nu mogelijk

Met de introductie van het nieuwe ‘high tech emulsiebeheer’ concept maakt KSM het als eerste mogelijk om een 24/7 volautomatische ontzorging van het emulsiebeheer te realiseren. Het concept bestaat uit de volgende bouwstenen: eMonitor (volautomatisch emulsie-meetsysteem), eMix (volautomatisch emulsie-bijvulsysteem), OpEx Maint Tribo software en Monitoring services. Dankzij ‘high tech emulsiebeheer’ blijven emulsies 24/7 in topconditie en is onbemand produceren voor iedere metaalbewerker mogelijk.
 

De nieuwe standaard in emulsiebeheer

Volgens Xavier Keulen-Thomassen, Algemeen Directeur van KSM, vormt dit unieke concept de nieuwe standaard in emulsiebeheer. “In de metaalindustrie worden de eisen die opdrachtgevers stellen steeds strenger. Mede hierdoor moeten toeleveranciers, veel meer dan voorheen, procesgericht gaan denken. Oftewel: hun gehele productieproces op orde hebben. Tel daarbij op de toenemende digitalisering en robotisering en het mag duidelijk zijn welke grote uitdagingen er liggen. Met het ‘high tech emulsiebeheer’ concept anticiperen wij op deze ontwikkelingen en bieden toeleveranciers daarmee de mogelijkheid klaar te zijn voor de nieuwe standaard in emulsiebeheer.”
 

Meer weten

Voor uitgebreide informatie over het ‘high tech emulsiebeheer’ concept, waaronder een korte video en brochure: klik HIER.

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief...