METAVAK 2019: KSM INTRODUCEERT BELKI

 
Van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober zal KSM deelnemen aan ‘METAVAK’, het grootste jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers dat plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem.

Tijdens deze beurs presenteren fabrikanten, importeurs en groothandelaren zich aan de professionals uit de metaalbranche. Om het voor het publiek nog aantrekkelijker te maken heeft de organisatie dit jaar bovendien voor het eerst gekozen voor een gesegmenteerde plattegrond, waarbij zes verschillende segmenten (verspanen, plaatbewerking, automatiseringstechniek, verbindingstechniek, oppervlaktebehandeling en reinigingstechniek, 3D printen) makkelijk zijn te herkennen aan de toegewezen kleur.

KSM heeft haar combinatie van jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Werken volgens de RCL methode betekent dat na een gedegen inventarisatie een plan van aanpak wordt opgesteld waarin ons totaalpakket aan (koel)smeermiddelen, diensten, apparatuur, software en consultancy optimaal wordt afgestemd op de individuele behoeftes, wensen en eisen van iedere klant afzonderlijk. De RCL methode biedt daarbij de zekerheid van een gestructureerde aanpak waarbij alle aspecten die van invloed zijn op het resultaat van (smeer)technisch onderhoud in kaart worden gebracht, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Bovendien geschiedt dit op een wijze, en in een tempo, zoals door de klant zelf aangegeven. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud. Met als resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.

Tijdens METAVAK zal KSM (stand G117) haar welbekende totaalpakket presenteren, waar sinds kort ook de nieuwe partner Belki deel van uitmaakt. Belki, waaraan op de stand extra aandacht zal worden geschonken, produceert en levert apparatuur voor de scheiding en filtratie van procesvloeistoffen: van olieafscheiding tot het behandelen van diverse vloeistoffen en gecentraliseerde systemen. Alvast meer info over Belki randapparatuur, klik dan HIER

Alle reden dus om ons te bezoeken tijdens de METAVAK! Gratis toegangskaarten zijn te bestellen door op onderstaande banner te klikken.

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...