Totaalpartner

KSM is de aangewezen partner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen en het volautomatisch ontzorgen van het emulsiebeheer. De combinatie van ruim zestig jaar ervaring en kennis, topkwaliteit (koel)smeermiddelen en veelzijdige service is gebundeld in onze RCL Methode.

Deze werkwijze houdt in dat alle aspecten die van invloed zijn op het resultaat van (smeer)technisch onderhoud en emulsiebeheer in kaart worden gebracht, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Bovendien geschiedt dit op een wijze, en in een tempo, zoals door de klant zelf aangegeven. Deze wordt daardoor stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, begeleid naar productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.

KSM, Authorised Distributor van Castrol Industrial, Distributor van Quaker Houghton (koel)smeermiddelen en leverancier van Shell smeermiddelen en Fuchs (voedselveilige) smeermiddelen, biedt het volgende uitgebreide assortiment industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen:

- Castrol Industrial industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen

Quaker Houghton (metaalbewerkingsvloeistoffen) 

Shell smeermiddelen (industrie)

Fuchs Cassida (voedselveilige smeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie).

Daarnaast bestaat het portfolio uit een uitgebreid assortiment additionele producten, te weten: Memolub® automatische smeersystemen, Belki randapparatuurindustriële ontvetters, reiniging- & onderhoudsproducten, glycolen en Apiezon® vacuümtoepassingen. Tevens biedt KSM naast dit portfolio hoogwaardige producten een uitgebreid dienstenpakket aan die op locatie worden uitgevoerd, variërend van diverse leverservices, een volledig Fluid Management en 'high tech emulsiebeheer' dat 24/7 volautomatische ontzorging van het emulsiebeheer voor iedere metaalbewerker mogelijk maakt.

Meer informatie:

KSM is Authorised Distributor van Castrol Industrial, Distributor van Quaker Houghton (koel)smeermiddelen, en leverancier van Shell smeermiddelen en Fuchs voedselveilige smeermiddelen. Meer informatie gewenst over het totaalpakket dat KSM te bieden heeft, bel +31 (0)318 - 555129 of vul het contactformulier in.

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief...