Totaalpartner

KSM Benelux heeft als enige in de Benelux een unieke focus op de industrie en het portfolio (koel)smeermiddelen en is daarmee dé industriespecialist voor de advisering over, en de levering van, hoogwaardige industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen. De combinatie van de door jarenlange ervaring opgebouwde kennis, topkwaliteit producten en veelzijdige service, gebundeld in de RCL Methode, maakt KSM Benelux dé aangewezen totaalpartner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen. Hiermee levert KSM een grote bijdrage aan het optimaliseren van bedrijfskosten en het voorkomen van ongewenste machinestilstand door verkeerde smering, met als resultaat besparingen tot wel 30%. 

Om dit te bereiken biedt KSM, als Authorised Distributor van Castrol Industrial, Distributor van Quaker Houghton (koel)smeermiddelen en leverancier van Shell smeermiddelen en Fuchs Cassida (voedselveilige) smeermiddelen, het volgende uitgebreide assortiment:

- Castrol Industrial industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen

Quaker Houghton (metaalbewerkingsvloeistoffen) 

Shell smeermiddelen (industrie)

Fuchs Cassida (voedselveilige smeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie).

Daarnaast bestaat het portfolio uit een uitgebreid assortiment additionele producten, te weten: Memolub® automatische smeersystemen, Belki randapparatuurindustriële ontvetters, reiniging- & onderhoudsproducten, glycolen en Apiezon® vacuümtoepassingen. Tevens biedt KSM Benelux naast dit portfolio hoogwaardige producten een uitgebreid dienstenpakket aan die op locatie worden uitgevoerd, variërend van diverse leverservices tot een volledig Fluid Management.

Meer informatie:

KSM Benelux is Authorised Distributor van Castrol Industrial, Distributor van Quaker Houghton (koel)smeermiddelen, en leverancier van Shell smeermiddelen en Fuchs Cassida voedselveilige smeermiddelen. Meer informatie gewenst over het totaalpakket dat KSM Benelux te bieden heeft, bel +31 (0)318 - 555129 of vul het contactformulier in.

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...